Find professionel gulvafhøvling i Tilst

By:

Er du vildt glad for dit gamle trægulv? Men er det blevet slidt over tiden? Eller er du flyttet i nyt hus, hvor der er et gammelt og slidt trægulv? En renovering med helt nye gulve er meget dyr. Gulvet i sig selv koster en hel del pr. m2, og så skal du også have gulvet lagt af professionelle folk. Du kan i stedet vælge at renovere det slidte gulv med en gulvafhøvling. 

Hvornår skal du vælge en gulvafhøvling?

Står du på kanten af et større renoveringsprojekt? Spørger du dig selv, om det er muligt og om det kan betale sig at få afhøvlet dine gulve? Det kan det faktisk i mange tilfælde. En gulvafhøvling er oplagt, når:

– Dine gulve er slidte med dybe ridser og hakker.

– Dine gulve har genstridige pletter, fra maling eller lim, som en slibning ikke kan fjerne. 

– Når dit gulv har været udsat for en vandskade og er blevet ujævnt og bølger. 

Det er dog altid en god idé at opsøge en professionel og få en vurdering af dit gulv. 

Er det nok med en gulvafhøvling?

Svaret er nej. For du bør altid vælge at få efterbehandlet dine gulve, efter at de er blevet afhøvlet. En gulvafhøvling giver dine gulve en fast og ensartet overflade, mens en lakering med enten olie, maling, lak eller lud lukker overfladen helt. 

Hvor finder du professionel gulvafhøvling i Tilst?

Det er altid lidt af en jungle at finde de helt rette professionelle folk til renovering i dit hjem. Når det drejer sig om gulvafhøvling, kunne GKservice være dit oplagte valg. Firmaet tilbyder alt i gulvrenovering i Tilst og omegn. Kvaliteten er i top med yderst professionelle hænder og 3 års garanti på alt udført arbejde. GKservice tilbyder en professionel vurdering af dine gulve og giver dig altid et uforpligtende tilbud – læs mere om det her.