Hvad er lingeri?

By:

Lingeri er, kort fortalt, fræk undertøj. Der er tale om undertøj, som ikke er designet til at kunne vaskes ved 90 grader hver anden dag, men til at give dit kærligheds liv lidt ekstra kapow. Lingeri er traditionelt kendetegnet ved en overflod af lækre blonder, frække pyntebånd og sløjfer, og måske sassy detaljer med lak, spænder, wet look og andet, som kan få pulsen i vejret og bringe farve i kinderne. Når du er iført lingeri, vil du føle dig særligt feminin og forførende i din fremtoning. Og er du udstyret med flotte, kvindelige kurver, vil lækkert lingeri blot fremhæve disse på smukkeste vis.

BH sættet – en essentiel del af en veludrustet lingeri garderobe

Den mest basale del af din lingeri samling er det berømte bh sæt. Et bh sæt består traditionelt af en flot bh eller bralette med en matchende trusse. Du kan sammensætte dit bh og trusse sæt helt efter dit eget temperament og din personlige smag. Du kan vælge din bh, så den passer perfekt til din krops type – for eksempel vil den barmfagre pige nyde godt af en full cup bh, som støtter og former, hvor den slankere type vil have glæde af en vatteret bh eller en push up bh, som skaber mere volumen, og dermed et mere harmonisk udtryk.

Som trusse går du aldrig galt i byen med en fræk g streng – dette er en sikker vinder, når det handler om at få safterne til at stige. Er du ikke helt tilpas i denne minimalistiske model, kan du vælge en model med mere støtte, for eksempel en thai trusse, som kan hjælpe dig med at holde på formerne.

Find dit lingeri sæt online hos Love Lingeri

Du kan med fordel købe dit lingeri online – se det store og velassorterede udvalg af lingeri til store kvinder hos love-lingeri.dk

Posted in: lingeri