Pas på med at få dig selv i klemme i en dør

27 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er jo selvfølgelig ikke hele dig selv, som der burde kunne komme i klemme i en dør, for i så fald står du i en kødrand af mennesker, som der er ved at forlade eller entrere en bygning, hvor du så er fanget i indgangspartiet.

Vi taler mere om de gange, hvor man kan risikere at få en finger, en tå eller lignede i klemme i en dør.

Det gør måske ikke så meget, hvis man har sko på, for selvom det ikke er sikkerhedssko, så kan ens almindelige sko modstå, når en dør lukker, også selvom det måske ikke er en slags easy-luk-metode, der bruges her, men hvor den kan smække lidt i til sidst.

Det er jo desværre ikke så mange døre – specielt ikke i private hjem – som der har følere, der gør, at de ikke kan lukke, hvis der kommer noget i klemme, så det må man selv holde øje med.

Det kan være, det sker med døre fra Klarvinduer.no.

image

Hold fokus og øje på den dør, du går gennem

For man opdager det som regel først, når det er for sent, at man får fået en finger i klemme mellem døren og dørkarmen, og hvis det er en tung dør, så kan du ikke slippe med en klemmelus.
Så kan du risikere, at den brækker eller ligefrem bliver klemt af, og hvis man ikke er hurtig at få den på igen, så skal du måske leve uden den finger resten af livet.

Det er lidt et stort offer at give, bare fordi man var uopmærksom.

Derfor skal man gøre det til en vane at kigge bagud, når man lukker en dør bag sig, for ens lemmer kan være længere bagude, end hvad man lige havde fornemmelse for.

Det bliver hurtigt en indgroet vane, som man husker at benytte.

Flere Nyheder