Styrk dine medarbejderes kompetencer inden for IT-sikkerhed

06 april 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Det er en god idé, at alle dine medarbejdere i virksomheden har i hvert fald et basalt kendskab til IT-sikkerhed. På den måde kan du dæmme op for, at virksomheden for eksempel bliver hacket. Det kan jo komme til at koste rigtig mange penge, hvis det sker. 

Selvom du selvfølgelig har IT-eksperter ansat eller tilknyttet som konsulenter, der kan hjælpe dig med at sikre virksomhedens IT-sikkerhed, er det alligevel en god ide, at du sørger for, at dine medarbejdere også er up-to-date omkring emnet. Hvis de ved, hvad de skal holde øje med, kan det være en stor hjælp for alle. 

Du kan selvfølgelig sende en mail rundt, men den kan hurtigt blive lang, og du kan ikke være sikker på, at det er alle, der har læst den. Derudover giver en mail jo ikke mulighed for at stille spørgsmål. Derfor kan det være en langt bedre ide, at du sender dine medarbejdere på et kursus. Dermed er du sikker på, at de alle sammen får den samme basisviden om emnet og er bedst muligt klædt på. 

Kurser

Få et skræddersyet kursus til din virksomhed

Når du har mange medarbejdere, der skal undervises i det samme emne, er det smartest, at du hyrer en kursusvirksomhed til at komme ud til jer og afholde et kursus for medarbejderne ude på adressen. Dermed gør du det nemmest muligt for dine medarbejdere at deltage. 

I forhold til kurser om IT-sikkerhed er det oplagt, at du ser nærmere på kursusvirksomheden 4D. De har et stort udvalg af kurser, blandt andet inden for programmer om Microsoft, Apple, Adobe og Google. De har derfor også godt styr på, hvordan de kan klæde dine medarbejdere bedst muligt på i forhold til IT-sikkerhed. Når de skræddersyr et kursus til jer, sørger de selvfølgelig for, at det bliver så relevant for dine medarbejdere som muligt. 

Flere Nyheder