Tag din sexmaskine med på ferie

By:

Dette indhold i vores artikel er nok ikke så meget henvendt til den person, der i et fast forhold og har børn med på ferie, men hvis man er single eller et par, der har tendenser til at bruge en sex maskine, kan det måske være værd at overveje at gøre.

Det er nemlig en måde hvorpå, at man kan se tingene lidt mere ud af boksen, end hvad man ellers er vant til, fordi mange mennesker måske er låst fast i, at sexmaskinen er reserveret til brug i soveværelset, hvor det ellers er gemt væk.

Umiddelbart lyder det jo mere som en slave, man har liggende, der kun kommer frem, når man har brug for det, og selvom det jo er noget immaterielt materiale, man har med at gøre med, så ynder mange mennesker også at give det menneskelige tilbøjeligheder.

Derfor kan det måske være på sin plads, at man husker at tage det med ud en gang imellem, hvor det ikke bare bliver brugt i soveværelset.

Og tag det i så fald gerne lidt længere end bare med ud i et andet lokale, udenfor eller med på en swingerklub. Vi har jo alle brug for en ferie nu og da.

Er man single, så kan det være den perfekte partner at have med på ferie, fordi man selv bestemmer tempoet, hvad man vil se, hvad man vil lave og bruge penge på, og når man så er tilbage på hotelværelset, eller hvor man nu bor, så kan man forlyste sig med sexmaskinen.

Hvis man da ikke ligefrem tager den med rundt og bruger den i det skjulte.

Det sværeste bliver nok at acceptere, at hvis man for eksempel skal ud at flyve, så bliver denne sexmaskine minimalt skannet, og den bliver måske trukket frem til videre analyse, hvor andre måske får den at se også.

Er man frisindet, så gør dette ikke så meget.

Posted in: sexmaskine