Væglamper – shop de nyeste trends til din bolig

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Væglamper har udviklet sig meget, siden du konstant stødte hovedet imod væglampen over din mormors sofa. Og nu er væglamper ikke blot lamper med saksearme og plisserede skærme – du kan få væglamper, som monteres direkte på væggen, og som bidrager til den hyggelige og hjemlige stemning i dit hjem med smukke farver og dæmpet belysning. Og du kan få praktiske læselamper, som egner sig til opsætning ved lænestolen i hyggekrogen, eller ved siden af sengen. Denne type væglampe leverer et blidt, dog fokuseret og behageligt lys, som gør læseoplevelsen til en leg. Og så er der de klassiske væglamper, som lyser opad, og som ofte bruges på væggen ved siden af trappen.

Fordele ved væglamper

De store fordele ved væglamper er for det første deres store fleksibilitet – væglamper er nemme at montere og flytte rundt på, da de ikke er afhængige af et fikseret strømudtag på samme måder som loftlamper – og for det andet det, at de ikke tager plads op på gulvet eller på borde, som gulv- eller bordlamper gør. Væglamper findes i mange forskellige varianter, og du vil altid kunne finde mindst én model, som passer til din smag og dit hjems indretning. Væglamper er hyggelige og stemningsskabende – i lighed med gulvlamper, bordlamper og pendler skaber de lokaliserede arealer af lys, som er med til at inddele rummet og skabe en hjemlig atmosfære.

Køb dine nye væglamper online, og spar tid og penge

Hvis du er på udkig efter en bestemt type væglampe, kan det anbefales, at du tager et kig på andlight.dk, hvor du finder lamper af alle typer fra brands som David Trubridge, decode, Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Flos, FontanaArte, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube, Iqlight og Verner Panton.

Posted in: væglamper